Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Παγωτό φράουλα τέλειο, χωρίς παγωτομηχανή,
επειδή παγωτομηχανή δεν έχουμε!!

Υλικά
½ κιλό φράουλες
¾ του φλιτζανιού ζάχαρη
¾ κουταλάκι χυμό λεμονιού
1 πρέζα αλάτι
1 φακελάκι σαντιγί Garni

Εκτέλεση
* Χτυπάμε στο μπλέντερ τις φράουλες μαζί με τη ζάχαρη, το λεμόνι και το αλάτι.
* Χτυπάμε τη σαντιγί να σταθεί
* Προσθέτουμε τις φράουλες.
* Ανακατεύουμε και τις βάζουμε σε μπολ παγωτού.
* Τοποθετούμε στην κατάψυξη και κάθε 2 ώρες το βγάζουμε και το ανακατεύουμε με κουτάλι για να αφρατέψει και να μην πιάσει πάγο.
* Μετά από 6 ώρες είναι έτοιμο για σερβίρισμα.


χαμομηλάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου