Υλικά
🥔 6 πατάτες μεσαίου μεγέθους
🥔
2 – 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
🥔
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
🥔
30 γρ βούτυρο
🥔
αλάτι, πιπέρι
🥔
λαδόκολλα
Εκτέλεση
🥔
Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε σε ροδέλες
(όπως βλέπετε στη φωτογραφία).
🥔
Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα.
🥔
Βάζουμε το σκόρδο ανάμεσα στις σχισμές
🥔
Ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι ή ό,τι άλλο
μπαχαρικό θέλουμε.
🥔
Ψήνουμε τις πατάτες στους 220ο για περίπου 40 λεπτά.
omorfh zwh
omorfh zwh