ΥΛΙΚΑ
325 γραμμάρια ινδοκάρυδο
1 κούπα μέλι
300 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
1 κούπα νερό
3 κουταλάκια γλυκού μπέικιν μπάουντερ
1 κουταλάκι γλυκού ξύσμα πορτοκάλι
1 βανίλια
1 κούπα μέλι
300 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
1 κούπα νερό
3 κουταλάκια γλυκού μπέικιν μπάουντερ
1 κουταλάκι γλυκού ξύσμα πορτοκάλι
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε το νερό, το χυμό πορτοκαλιού, το
ινδοκάρυδο, το ξύσμα, την μπέικιν, τη βανίλια, το μέλι και τα ανακατεύουμε
καλά..
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας, για να μη
σβολιάσει.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μέτριο ταψάκι αλευρωμένο και
ψήνουμε στους 160-180 βαθμούς για 1/2 ώρα περίπου.
Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο, το αλείφουμε με λιωμένη
σοκολάτα κουβερτούρα.
agiameteora
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου