Πρόκειται για ένα σνακ που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.
Υλικά συνταγής:
4 μπανάνες
3 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
κανέλα
Εκτέλεση:
4 μπανάνες
3 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
κανέλα
Εκτέλεση:
1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 150 βαθμούς Κελσίου. Βάλε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
2. Ξεφλούδισε τις μπανάνες και κόψ’ τες σε φετούλες. Βούτα την κάθε ροδέλα σε χυμό πορτοκαλιού και βάλ’ τες όλες στη λαδόκολλα. Πασπάλισε με κανέλα.
3. Ψήσε για 3-4 ώρες ή μέχρι τα τσιπς σου να στεγνώσουν και να γίνουν καφετιά. Στα μισά γύρνα τα.
4. Βγάλε τα απ' το φούρνο και άφησέ τα να κρυώσουν.
Αποθήκευσέ τα σε τάπερ και τρώγε όποτε θέλεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου