Υλικά
- ½ κιλό φράουλες
- ¾ του φλιτζανιού ζάχαρη
- ¾ κουταλάκι χυμό λεμονιού
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 φακελάκι σαντιγί Garni
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τις φράουλες μαζί με τη ζάχαρη, το λεμόνι και το αλάτι.
- Χτυπάμε τη σαντιγί να σταθεί
- Προσθέτουμε τις φράουλες.
- Ανακατεύουμε και τις βάζουμε σε μπολ παγωτού.
- Τοποθετούμε στην κατάψυξη και κάθε 2 ώρες το βγάζουμε και το ανακατεύουμε με κουτάλι για να αφρατέψει και να μην πιάσει πάγο.
- Μετά από 6 ώρες είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου