Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Μερέντα σπιτική!!


Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσαμε να φτιάξουμε τη δική μας σπιτική εκδοχή, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα; 
Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Θα χρειαστείτε απλά:

100 γραμμάρια κουβερτούρα που θα λιώσετε σε μπεν μαρί 
μαζί με το βούτυρο, 150 γραμμάρια.
Ύστερα ανακατεύετε 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη (κοσκινισμένη) 
με 4 κουταλιές σούπας κακάο (κοσκινισμένο) 
και τα ρίχνετε σε 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Κατόπιν ενώνετε τη λιωμένη σοκολάτα με το ζαχαρούχο 
και αμέσως μετά ...
αδειάζουμε στο μείγμα 1 κούπα τριμμένο φουντούκι. 

Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και, μόλις πήξει, είναι έτοιμη!!! 
Θα ξετρελαθείτε μικροί- μεγάλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου