Υλικά
🐟 Ένα ψάρι μεγάλο (τσιπούρα βάλαμε)
🐟 5 μέτριες πατάτες
🐟 3 ντομάτες μεγαλούτσικες
🐟 2 κρεμμύδια μέτρια
🐟 1 σκελίδα σκόρδου
🐟 ρίγανη
🐟 2 κύβους λαχανικών
🐟 3/4 φλυτζανιού λάδι
🐟 πιπέρι
🐟🐟🐟
Εκτέλεση
🐟 λιώσαμε στο μούλτι τα κρεμμύδια και το σκόρδο
🐟 στο μεγάλο τηγάνι τα σοτάραμε με το λάδι, ίσα να γυαλίσουν
🐟 προσθέσαμε τις 2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια, τους κύβους λαχανικών, τη ρίγανη και σε χαμηλή φωτιά τα αφήσαμε να βράσουν για 5 λεπτά
🐟 στο μεταξύ κόψαμε τις πατάτες σε φέτες και τις βάλαμε στη γάστρα
🐟 τις περιχύσαμε με τη σάλτσα
🐟 ξαπλώσαμε και το ψάρι, το αλατοπιπερώσαμε, του βάλαμε και 3 φέτες ντομάτα επάνω, ρίγανη και λίγο λαδάκι
🐟 προσθέσαμε ένα ποτήρι νερό ζεστό και σκεπάσαμε τη γάστρα
🐟 ψήθηκε σε μισή ώρα στους 200 βαθμούς και έγινε λουκούμι!!
το χαμομηλάκι
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου