Υλικά
🌼 3 κολοκυθάκια
🌼 4-5 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
🌼 2 αυγά
🌼 1-2 κουταλιές της σούπας άνηθο
🌼 10 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
🌼 αλάτι
🌼 1 κουταλάκι του γλυκού δυόσμο
🌼 50 ml ελαιόλαδο
🌼 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
🌼 200 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
🌼 200 γραμμάρια φέτα
Εκτέλεση
🌼 Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε στον χοντρό του τρίφτη.
🌼 Προσθέτουμε στα τριμμένα κολοκυθάκια λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
🌼 Τα αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά.
🌼 Στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια καλά και προσθέτουμε όλα τα υλικά και την φέτα τριμμένη με τα χέρια μας.
🌼 Ανακατεύουμε το μείγμα μας καλά.
🌼 Στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια καλά και προσθέτουμε όλα τα υλικά και την φέτα τριμμένη με τα χέρια μας.
🌼 Ανακατεύουμε το μείγμα μας καλά.
🌼 Βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει.
🌼 Απλώνουμε το μείγμα στο τηγάνι μόλις κάψει το ελαιόλαδο και σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι.
🌼 Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου